Diablove vidly : (The Devil`s Pitchfork) - Terry, Mark: 1964- (Ikar, 2007)
Dr. Derek Stillwater sa ocitne v neľahkej situácii: musí čeliť teroristickej organizácii, ktorá sa zmocnila smrtonosného vírusu Chimera 13. Teroristi si hovoria Padlí anjeli a niet pochýb, že bojujú za "vznešené" myšlienky. Chcú totiž planétu Zem očistiť od pliagy zvanej civilizácia. Je zjavné, že cieľom bioteroristov je rozpútanie globálnej apokalypsy. Podarí sa dr. Stillwaterovi zabrániť hroziacej záhube ľudstva?