Prózy: Barč-Ivan, Július - Barč-Ivan, Július: 1909-1953 (Knižnica slovenskej literatúry, 2010)
Július Barč-Ivan je známy predovšetkým ako dramatik. Zväzok Prózy predstavuje ďalšiu oblasť jeho spisovateľskej činnosti ľ prozaické dielo z tridsiatych a zo štyridsiatych rokov 20. storočia.