Mŕtvy s narcismi. Lord podvodník : (The Daffodil Mystery. Grey Timothy) - Wallace, Edgar: 1875-1932 (Labyrint, 1987)
MŔTVY S NARCISMI Tieň podozrenia zo spáchania vraždy majiteľa obchodného domu Thorntona Lyna, padol na jeho zamestnankyňu Odetu Riderovú. Amorovým šípom zasiahnutý vyšetrujúci detektív Jack Tarling, je rozhodnutý dokázať jej nevinu. LORD PODVODNÍK Brian Pallard sa vracia z Austrálie späť do rodného Anglicka s povesťou dobrodruha a špekulanta, ktorý zarobil obrovský majetok na dostihoch. Jeho prvý kontakt s rodinou nie je moc úspešný. Vzrastajúce sympatie k sesternici Janet Callanderovej sú dôvodom, prečo Brian Pallard sa rozhodne súperiť s lordom Pinlowom o jej priazeň. E. Wallace vyrozpráva ďalší napínavý príbeh z prostredia konských dostihov a vysokých sázok.