Revolvery a pištole: Krátke ručné strelné zbrane : (Revolvery i pistolety) - 1899-1961 Žuk, Alexandr Borisovič: 1922-2002 (Naše vojsko, 1993)
V tejto knihe sú popísané a vyobrazené revolvery a pištole. Informujú o stave tohto odvetvia streleckých zbraní na celom svete od vzniku jednotlivých nábojov až po dnešnú dobu.