Revolvery a pištole: Krátke ručné strelné zbrane (Revolvery i pistolety) - 1899-1961 Žuk, Alexandr Borisovič: 1922-2002; Dolínek, Vladimír: 1935-; Sabinin, J.N.; Rytina, Václav: 1945- (Praha Naše vojsko, 1993)
V tejto knihe sú popísané a vyobrazené revolvery a pištole. Informujú o stave tohto odvetvia streleckých zbraní na celom svete od vzniku jednotlivých nábojov až po dnešnú dobu.
Vysvetl.
Register.
Keywords: technika; zbrane; revolvery; pištole; ručné zbrane; popisy zbraní; Žuk, Alexandr Borisovič (sovietsky a ruský umelec a historik zbraní. Nar. 1922 - 2002); Rytina, Václav (český knižný grafik a ilustrátor, venuje sa najmä užité grafike a typografii. * 20.02.1945 Vinoř, Česko -); vývoj zbraní