Okamihy a vyznania - Fulla, Ľudovít: 1902-1980 (Slovenský spisovateľ, 1983)
Postrehy, kresby, myšlienky, zápisky, spomienky a skice slovenského významného umelca, maliara, grafika, ilustrátora i spoluzakladateľa modernej scénografie Ľudovíta Fullu.