Katka a Šklbko : (Káťa a Škubánek) - Lamková, Hana: 1934-; Lamka, Josef: 1931-2009; Koutna, Libuše (Albatros Media, 2010)
Sedem veselých príbehov o dievčatku Katke a jej kamarátovi ľ psíkovi Šklbkovi. Rozprávky sú známe z obľúbeného televízneho večerníčka, v knižnej podobe vychádzajú v slovenčine prvý raz. Nájdete tu rôzne príbehy zo života našich hrdinov: výlet do Afriky, Šklbkove narodeniny, príhodu o briliantovom obojku a mnohé iné.