Poškoláci - Futová, Gabriela: 1971- (Mladé letá, 2012)
Traja tínedžeri - Norko, Riki a Silva- večne provokujú učiteľov svojím výzorom, správaním aj prístupom ku školským povinnostiam, a tak nečudo, že sú stálym inventárom v poškoláckej triede. Jedného dňa sa medzi nimi ocitne Šárka, triedna premiantka a nudu v poškoláckej triede razom vystrieda neskutočný adrenalín. Šárka zúrivo obhajuje svoju pozíciu najlepšie žiačky, notorickí poškoláci ju však provokujú a nútia robiť veci, z ktorých sú zhrození nielen jej rodičia, ale aj učitelia. Ako sa vymotať zo situácie, kde vám boľavá zaľúbenosť zatemňuje mozog a rodičia aj učitelia vás vytáčajú do nepríčetnosti...?!