Červená zem : (A Kingdom for the Brave) - McKinley, Tamara: 1948- (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 2010)
Po bestselleri Zem za morom prichádza Tamara McKinley s ďalšou strhujúcou ságou o vášni, priateľstve a boji o prežitie pod horúcim austrálskym slnkom.