Pahorok z piesku : (Hill of Sand) - Rigby, Ray: 1917-1995 (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1991)
Voľné pokračovanie románu Pahorok. Dej sa opäť odohráva v neľudských podmienkach trestaneckého tábora. Hlavnou témou sú dve vraždy, ku ktorým tu dôjde a ich následné vyšetrovanie. Dej je obohatený spomienkami jednotlivých postáv a vykreslením rôznych charakterov trestancov i dozorcov.