Musíš mi veriť - Hlavatá, Dana: 1957- (Marenčin PT, 2012)
Príbeh mladej ženy, ktorá si po rozvode hľadá svoje miesto v živote. Stretáva sa s mužom, o ktorom je presvedčená, že zapláta dieru v jej utrápenej duši. Príchodom jej matky, o ktorej nepočula celé roky, sa všetko zmení. V jej živote sa začínajú diať veci, z ktorých naskakujú zimomriavky, objavuje sa niekto, kto sa ju snaží pripraviť o zdravý rozum a ešte o čosi viac. Kniha plná napätia, nečakaných zvratov a situácií, ktoré nie sú všedné, ale sú skutočné. Voľné pokračovanie románu vyjde na jeseň.