Kruté leto : (Cruel Summer) - Noël, Alyson (Slovart, 2012)
Colby Cavendishová sa pripravuje na úžasné leto plné plážových večierkov. Plány jej však skrížia rodičia, ktorí ju pošlú na prázdniny k tete Tally do Grécka. Opustená na nudnom ostrove bez nákupných centier, telefónneho signálu a s tetou, ktorá sa rozpráva so svojimi rastlinami, má Colby strach, že na ňu jej priatelia zabudnú. Všetko sa zmení, keď stretne milého gréckeho chlapca Jannisa, s ktorým prežije niečo viac ako len obyčajný letný románik.