Romantické múčniky: Najchutnejšie sladkosti ku káve a čaju - Paulovičová, Eva (Dobrá kuchyňa, 2001)
Informácie o rôznych druhoch kávy a čaju a ich príprave spolu s jedinečnými receptami na bábovky, chlebíčky, keksy a čajové pečivo.