Romantické múčniky: Najchutnejšie sladkosti ku káve a čaju - Paulovičová, Eva; Horecký, Vladimír; Suchánek, Tibor (Knižné centrum Žilina, 2001)
Informácie o rôznych druhoch kávy a čaju a ich príprave spolu s jedinečnými receptami na bábovky, chlebíčky, keksy a čajové pečivo.
Z obsahu: Pozvanie na čaj. Základné druhy čaju. Pozvanie na kávu. Príprava kávy. Bábovky a chlebíčky. Mafiny. Keksy. Čajové pečivo. Nepečené sladkosti.
Keywords: jedlá; múčniky; keksy; čajové pečivo; nepečené sladkosti; čaj; káva; príprava; kuchárske knihy