Dobrodružstvá Jakuba a Vierky: Ako si kto ustelie, tak si aj ľahne ...a iné príbehy - Casalis, Anna: 1953-; Dami, Andrea (Dobrodružstvá Jakuba a Vierky, 2007)
Jakub je pekný a priateľský lišiačik. Vierka je pekná a šikovná veverička. Obaja sú dobrí kamaráti. Niekedy sa pohádajú ...ale nakoniec sa vždy zase pomeria!