Dobrodružstvá Jakuba a Vierky: Ako si kto ustelie, tak si aj ľahne ...a iné príbehy - Casalis, Anna: 1953-; Dami, Andrea; Stelzig, Ivona; Campanella, Marco: 1971-; Pavin, Stefania (Slovart-Print Bratislava, 2007)
Jakub je pekný a priateľský lišiačik. Vierka je pekná a šikovná veverička. Obaja sú dobrí kamaráti. Niekedy sa pohádajú ...ale nakoniec sa vždy zase pomeria!
Z obsahu: Stratená torta. Ako si kto ustelie, tak si aj ľahne. Dobré rady priateľov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; rozprávky pre najmenších; próza; talianská literatúra - texty; Casalis, Anna (talianská spisovateľka prírodovedných kníh pre deti. Vyštudovala modernej literatúry na univerzite v Miláne. V posledných rokoch spolupracuje s vydavateľstvom Dami. * 1953 Miláno, Taliansko -); Campanella, Marco (talianský výtvarník, ilustrátor. Nar. 23.06.1971 v Bari, Taliansko -)