Váš mozek se dokáže změnit: Neuvěřitelné příběhy osobního vítězství díky objevům na poli neurovědy : (The brain that changes itself) - Doidge, Norman (Světový bestseller, 2011)
Obsah tejto knihy s použitím mimoriadne zaujímavých kazuistík potvrdzuje to, čo na základe nedávneho mohutného pokroku v neurovědách už tušíme. Mozog je schopný nielen plastické sebapremena, ale aj regenerácia a predovšetkým dokáže zmeniť svoju vlastnú štruktúru a funkciu pôsobením myšlienkové aktivity. Kniha je určená všetkým, čo boli fascinovaní dielom neurológov a neurovědců Olivera Sacks či Antonia Damasia alebo neuveriteľnými prácami Antonia Battra či Vilayanura Ramachandran. Približuje mnoho pozoruhodných objavov vrátane tých, ktoré prinášajú nevšedné spojenie neurovied s psychoanalytickými predstavami, demonštrované na živote a diele nositeľa Nobelovej ceny Erica Kandela.