Výlety po Slovensku s deťmi i bez nich: Recepty na senzačné výlety - Obůrková, Eva: 1967- (Computer Press, 2010)
V knihe nájdete výber tých najlepších lokalít, ktoré stoja za návštevu, či už cestujete s deťmi alebo bez nich. Hrady, múzeá, aquaparky, zoo, botanické záhrady - vyberie si každý. Publikáciu dopĺňajú stovky ilustrácií i fotografií, prehľadná mapa, kontakty a informácie o otváracích dobách a výšku vstupného, ktoré vám pomôžu naplánovať výlet presne na mieru.