Autíčko Tút: Trinásť motohistoriek bez nehody - Lamková, Hana: 1934- (Albatros, 2012)
Červené autíčko Tút poznajú všetky deti z večerníčkov. Tút sa narodil v garáži, mamičke Mercedes a oteckovi Laurinovi Klementovi. Začal chodiť do autoškoly, ale veľmi sa tam nudil! Čoskoro však zistil, že poznať dopravné značky je dôležité. Tút zažil mnohé príhody na cestách, v Taliansku sa pokúsil narovnať vežu v Pise a v Londýne pomohol kráľovnej. Ale ani doma sa nenudil: trénoval so sivkom Ďurkom na dostihy, pridal sa k nebezpečnej bande motoriek a zažil mnoho ďalších dobrodružstiev. Kniha plná farebných ilustrácií poteší malých i veľkých.