Doba ľadová 4: Zem v pohybe : (Ice Age: Continental Drift) - Dakin, Glenn: 1960- (Cooboo, 2012)
Vaši obľúbení hrdinovia z ľadovej ríše sú späť! Táto úžasná kniha obsahuje super 3D zážitky, potrebuješ iba počítač s kamerou. Sleduj, ako sa Scrat ženie za žaluďom, preplávaj s Mannym ľadové bludisko, guľuj sa s Crashom a Eddiem a nakoniec sa vyfoť ako Sid, najlepší leňoch na svete. V tejto knihe sa zoznámiš aj s pirátskou bandou, ktorej musia naši kamaráti čeliť, ale nie všetci sú taký zákerní, ako sa na prvý pohľad zdá. Že by si šabľozubý krásavec Diego našiel svoju spriaznenú dušu?