Doba ľadová 4: Zem v pohybe (Ice Age: Continental Drift) - Dakin, Glenn: 1960-; Lorková, Zuzana; Dakin, Glenn: 1960-; Kuba, Lubomír (Cooboo Praha, 2012)
Vaši obľúbení hrdinovia z ľadovej ríše sú späť! Táto úžasná kniha obsahuje super 3D zážitky, potrebuješ iba počítač s kamerou. Sleduj, ako sa Scrat ženie za žaluďom, preplávaj s Mannym ľadové bludisko, guľuj sa s Crashom a Eddiem a nakoniec sa vyfoť ako Sid, najlepší leňoch na svete. V tejto knihe sa zoznámiš aj s pirátskou bandou, ktorej musia naši kamaráti čeliť, ale nie všetci sú taký zákerní, ako sa na prvý pohľad zdá. Že by si šabľozubý krásavec Diego našiel svoju spriaznenú dušu?
Pre čitateľov od 6-9 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; fantazijné rozprávky; sfilmované rozprávky; rozprávky pre najmenších; próza; anglická literatúra - texty; Dakin, Glenn (britský komiksový spisovateľ, výtvarník, kresliar detských kníh. Nar. 1960 -); pre čitateľov od 6 rokov