Kocúrik z Kocúrkova : (Kotě z Kocourkova) - Čtvrtek, Václav: 1911-1976 (Pre začínajúcich čitateľov, 2010)
Možno ste sa už aj vy veľakrát presvedčili, že bystrosť a dôvtip sa v živote oplatia. Na to postupne prišli aj jazvec, opička, medveď, myška a ďalší hrdinovia tejto hravej knižky. Stálo ich to síce nemalú námahu, občas odretú labku, stratili pritom nejaké to pierko či chĺpok, ale napokon neľutovali. Keď si prečítate ich príhody, sami zistíte, aké je dôležité mať filipa ľ a že vám určite nechýba! Veselá knižka pre všetky zvedavé deti.