Krtkov týždeň - Miler, Zdeněk: 1921-2011 (Leporelá, 2012)
Nové leporelo s Krtkom nám prezradí, čo všetko robí náš kamarát cez týždeň: stará sa o svoju záhradku, ktorú poničila búrka, pestuje mrkvičku, šalát a reďkvičky, a tiež veľmi rád trávi čas so svojimi priateľmi. Leporelo s krásnymi farebnými obrázkami vychádza v Albatrose prvýkrát ľ obsahuje básne Michala Černíka, ktoré do slovenčiny prebásnil Marián Heveši.