Metóda Ludmily Mojžíšovej: Praktická cvičení. 10 cviků pro fyzické i duševní zdraví - Novotná, Jarmila; Dobiáš, Jan: 1940- (Nakladatelství XYZ, 2012)
Rehabilitační sestra Ludmila Mojžíšová objevila a velmi úspěšně vyzkoušela revoluční cvičební metodu, která pomohla tisícům pacientů s chorobami pohybového aparátu i s nemocemi, jež s pohybovým aparátem zdánlivě nesouvisejí. Díky této příručce, doplněné velkými barevnými fotografiemi, se tyto cviky můžete naučit i vy.