Metóda Ludmily Mojžíšovej: Praktická cvičení. 10 cviků pro fyzické i duševní zdraví - Novotná, Jarmila; Dobiáš, Jan: 1940-; Raška, Vlastimil; Mareš, Zdeněk; Man, Oleg; Mojžíšová, Ludmila: 1932-1992 (Nakladatelství XYZ Praha, 2012)
Rehabilitační sestra Ludmila Mojžíšová objevila a velmi úspěšně vyzkoušela revoluční cvičební metodu, která pomohla tisícům pacientů s chorobami pohybového aparátu i s nemocemi, jež s pohybovým aparátem zdánlivě nesouvisejí. Díky této příručce, doplněné velkými barevnými fotografiemi, se tyto cviky můžete naučit i vy.
Keywords: alternatívna medicína; cvičenia rehabilitačné; rehabilitačné cvičenia; telesné cvičenia; základné cviky; cvičíme s deťmi; fytoterapia; príručky zdravia; Mojžíšová, Ludmila (bola terapeutka , zaoberajúca sa rehabilitáciou a cvičeniami pre liečenie neplodnosti. Nar. 25.10.1932 Užhorod, Ukrajina - 03.01.1992 Praha, Česko)