Robinson Crusoe : (Robinson Crusoe) - Eislerová, Jana (Fragment, 2010)
Som Robinson Crusoe, námorník, ktorý stroskotal na pustom ostrove a čaká tam na záchranu. Než pripláva loď, ktorá ma vyslobodí, porozprávam ti o svojich dobrodružstvách a zážitkoch.