Robinson Crusoe (Robinson Crusoe) - Eislerová, Jana; Sadloňová, Zora; Šplíchal, Antonín: 1947-; Dvořáková, Hana Adriana: 1968-; Macková, Lenka (Fragment Bratislava, 2010)
Som Robinson Crusoe, námorník, ktorý stroskotal na pustom ostrove a čaká tam na záchranu. Než pripláva loď, ktorá ma vyslobodí, porozprávam ti o svojich dobrodružstvách a zážitkoch.
Príbeh o najslávnejšom stroskotancovi je prerozprávaný tak, aby mu s pomocou krásnych ilustrácií porozumeli aj malé deti.
Prerozprávala Jana Eislerová. Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky dobrodružné; próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov