Sedem nových nejkrásnějších divů světa - Bártová, Lucie (Nakladatelství XYZ, 2012)
Od dob řeckého učence Filóna Byzantského, který ve své knize popsal starověkých sedm divů světa, uplynulo více než 2000 let a z jeho divů se však do dnešních dnů zachovaly jen egyptské pyramidy. Proto se před pěti lety zrodil nápad ľ vyhlásit nových sedm divů, které které si zaslouží stejný obdiv jako ty starověké. Po nich a dalších pamětihodnostech nás provede kniha Lucie Bártové doplněná o krásné fotografie a zajímavé texty.