Tajomstvo života a smrti Lady Diany - Canon, George F. (Top Tabu, 1997)
Speváka Eltona Johna a princeznu Dianu spájali putá sedemnásťročného priateľstva. Keď spieval nad jej rakvou pieseň Sviedca vo vetre, nemal v očiach slzy len on. Slzami dojatia sa v tej chvíli zalial celý svet.