Lov rýb na udicu: Rybársky sprievodca do vrecka : (Das fängt man mit der Angel) - Aichele, Dietmar (Ottovo nakladatelstvi - Cesty, 2001)
Všetko, čo má vedieť každý úspešný rybár: Podrobný vreckový sprievodca sladkovodným rybolovom. Popis najvýznamnejších druhov sladkovodných rýb, ich typické znaky a ako ich rozlíšiť. Praktické rady, ktoré ryby, ako a kde ich chytať. Všetko o technikách lovu, nástrahách, prútoch, vlascoch, navijakoch a háčikoch