Búrlivé srdce : (Heart of Thunder) - Lindsey, Johanna: 1952- 1952- (Ikar, 2005)
Amantha Kingsleyová sa po troch rokoch vracia na otcov ranč. Je šialene zamilovaná do Adriena Alstona, brata svojej priateľky, a má v úmysle stať sa jeho ženou. Na jej rozčarovanie si ju však mladík vôbec nevšíma. Keď sa jej naskytne príležitosť vyvolať v ňom žiarlivosť, neváha a využije pekného, no drsného a tajomného Hanka Chaveza. Ten zakrátko zistí, že sa s ním iba zahrávala, preto ju prinúti kruto zaplatiť. Medzi Samanthou a Hankom sa tak rozpúta divoký zápas nenávisti a vášne.