Zbohom, môj krásny plameň: Zlomky o živote a diele W.A. Mozarta : (Sbohem, mů krásny plameni) - 1952- Mahler, Zdeněk: 1928- (Klub mladých čitateľov, 1991)
Zlomky o živote a diele W.A. Mozarta z fiktívnych spomienok Jozefíny Duškovej sprevádzaných poznámkami neznámeho nálezcu.