Pomsta je sladká : (The Troublemaker) - Becnel, Rexanne (Ikar, 2005)
Sára Palmerová je ľahkomyseľná kráska, ktorá vyrába problémy na každom kroku. Po poslednom kúsku sa jej rodina rozhodne poslať ju k nevlastnej sestre do Škótska. Sára si slávnostne prisahá, že odteraz sa bude správať slušne a problémom sa bude vyhýbať ako čert krížu. Toto predsavzatie sa však rozplynie, keď sa zoznámi s neodolateľným Marshallom MacDougalom, Američanom, ktorý prichádza do Škótska za pomstou. Jej cieľom je však Sárina sestra s matkou...