Nevesty 2: Markízova nevesta : (The Accidental Bride) - Feather, Jane: 1945- (Camea - Love Story, 2002)
Stačí len chcieť... a môžeš byť iná. Phoebe Carltonová nikdy nevzbudzovala dojem nežnej krásky, práve naopak odmalička, ju pokladali za škaredé káčatko... Po smrti krásnej Diany sa jej otec dohodol s markízom Catom Granvillom, že v súlade s anglickou šľachtickou tradíciou sa ožení s jej mladšou sestrou. Phoebe, ktorá sa do mužného Cata medzičasom zaľúbila, pokorovala jeho nevšímavosť, a tak sa pokúsila vzbúriť. Jasne si uvedomovala, že Catovi ide len o splodenie mužského potomka, dediča tutulu a majetku rodu Granvillovcov. V prípade, že by Cato nemal syna, všetko by zdedil jeho adoptívny syn Brian Morse. Phoebina prefíkaná priateľka Portia jej poradí, ako sa stať príťažlivou, zmyselnou ženou, a tak sa zo škaredého káčatka napokon vykľuje krásna labuť...