Pán touhy : (Master of desire) - MacGregor, Kinley: 1965- (Domino, 2008)
Půvabná Emily si spřádá sny o lásce a rodinném štěstí. Její otec, bohatý anglický šlechtic Hugh se ale zapřisáhl, že jeho dcera nevstoupí do manželství. Jaké je tudíž Emilino překvapení, když se otec vrátí z audience u krále Jindřicha v doprovodu záhadného cizince! Mohl by být tento přitažlivý muž jejím vytouženým milencem? Draven de Montague skutečně přijel pro Emily, ale s romantikou to nemá nic společného. Nikdy by nepřekročil práh svého úhlavního nepřítele, kdyby mu král nepřikázal odvézt Hughovu dceru na svůj hrad jako rukojmí. Panovník doufá, že tím oběma významným šlechticům zabrání v neustálých rozbrojích. Emily i Draven jsou odhodláni vyplnit králův rozkaz. Nezkušenou dívku sice svírají obavy, ale zároveň ji uhrančivý lord neodolatelně přitahuje. Dravena zase znepokojuje Emilyina krása, která nahlodává jeho odhodlání nikdy se nezamilovat. Zůstanou pouhými figurkami na královské šachovnici, anebo se nechají ovládnout vášní?