Rok s vlčicou - Žáry, Štefan: 1918-2007 (Slovenský spisovateľ, 1982)
Rok s vlčicou Ś ako píše autor v úvode Ś zachycuje dojmy, poznatky, skúsenosti, úvahy a príbehy z čias jeho účinkovania v Ríme, kde v rokoch 1948Ś1950 pôsobil ako stály redaktor Československej tlačovej kancelárie.