Ružový trojuholník: Román v piatich častiach - Heriban, Jozef: 1953-; Šimončík, Branislav; Jursa, Milan (Herial Bratislava, 2010)
Sexuálnejší ako Intimita vlkov, dojímavejší ako Posadnutosť.
Ako sa cíti muž, keď zistí, že jeho žena ho podvádza s milencom o dvadsaťpäť rokov mladším? Ako sa cíti slávna herečka, keď zistí, že bola surovo zneužitá? Ako sa cíti známy právnik, gej, keď odhalí dôvod svojej inakosti? Ako sa cíti submisívna lesba, keď ju chce zavraždiť jej priateľka?
Nový román Jozefa Heribana zachytáva v piatich častiach vzrušujúce rozprávania o vášnivej láske, zničujúcej žiarlivosti a perverznej zrade.
Poďakovanie. Citácie.
Keywords: romány autorské; realistické romány; romány o láske; erotické romány; próza; slovenská literatúra - texty; Heriban, Jozef (slovenský spisovateľ, režisér a scénárista, 9.7.1953 Trnava -)