Biznis 21. storočia : (The business of the 21st century) - Kiyosaki, Robert Toru: 1947-; Fleming, John; Kiyosaki, Kim (Bohatý táta, 2011)
Nariekanie a sťažovanie si na ekonomiku alebo obviňovanie druhých vám finančnú budúcnosť nezaistia. Ak chcete mať bohatstvo, musíte si ho vybudovať. Musíte sa zmocniť svojej budúcnosti tým, že získate kontrolu na svojimi príjmami už dnes! Pre väčšinu z vás sú to možno ťažké ekonomické časy, ale pre mnohých podnikateľov sú to časy plné ekonomických príležitostí. Nielenže práve dnes je tá správna chvíľa na to, mať vlastný podnik, ale v skutočnosti nikdy nebola príhodnejšia!