Bohatý otec, chudobný otec: Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie - Kiyosaki, Robert Toru: 1947-; Lechter, Sharon L.: 1954- (Bohatý táta, 2010)
Musíme sa naučiť, ako peniaze zarábať a zariadiť, aby peniaze pracovali pre nás. Ponúkame vám ľahko pochopiteľné základy na dosiahnutie finančnej istoty. Prečítajte si ich a urobte prvý krok k naplneniu svojich cieľov. Malá investícia do knihy sa mnohonásobne vráti, pretože je to "trieda sama o sebe". Autor zaznamenal vo svete obrovský úspech a pre veľký záujem napísal ďalšie knihy, ktoré vám postupne ponúkneme.