Bohatý otec, chudobný otec: Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie - Kiyosaki, Robert Toru: 1947-; Lechter, Sharon L.: 1954-; Wohl, Tibor (Motýľ Bratislava, 2010)
Musíme sa naučiť, ako peniaze zarábať a zariadiť, aby peniaze pracovali pre nás. Ponúkame vám ľahko pochopiteľné základy na dosiahnutie finančnej istoty. Prečítajte si ich a urobte prvý krok k naplneniu svojich cieľov. Malá investícia do knihy sa mnohonásobne vráti, pretože je to "trieda sama o sebe". Autor zaznamenal vo svete obrovský úspech a pre veľký záujem napísal ďalšie knihy, ktoré vám postupne ponúkneme.
Z obsahu: Bohatí nepracujú pre peniaze. Prečo vyučovať finančnú gramotnosť. Starajte sa o seba. História daní a moc korporácií. Bohatí peniaze vytvárajú. Pracuj, aby si sa učil - nepracuj pre peniaze. Prekonávanie prekážok. Ako začať. Stále vám to nestačí? Ako zaplatiť vysokoškolské vzdelanie. Začnite rokovať. O autoroch.
Keywords: ekonomika; finančná ekonomika; finančné investovanie; finančný úspech; financie osobné; úspech osobný; filozofia úspechu; bohatstvo; inteligencia; rodičovstvo; vzdelávanie detí a mládeže; vzdelávanie finančné; osobnosť; knihy populárno-náučné; Kiyosaki, Robert Toru (americký investor, obchodník, svojpomocný autor, motivačný rečník finančnej gramotnosti, aktivista a príležitostný finančný komentátor. Nar. 08.04.1947 Hilo, Hawaii, Spojené štáty americké -); Lechter, Sharon L. (americká spisovateľka, podnikateľka, investor, pedogóg a rečník. Nar. 12.01.1954 -)