Mních, ktorý predal svoje ferrari: Výnimočný príbeh o naplnení osudu a snov : (The monk who sold his ferrari) - Sharma, Robin: 1965- (Eastone Books, 2012)
Mních, ktorý predal svoje Ferrari, je kniha, ktorá sa stala fenoménom. Vyšla pred desiatimi rokmi a odvtedy zmenila miliónom ľudí život. Rozpráva príbeh o Julianovi Mantlovi, špičkovom právnikovi, ktorého ohromný materiálny úspech zakrýval prázdnotu v jeho vnútri. Kniha vyšla pôvodne v nízkom náklade, no zakrátko sa z nej stala senzácia. Od tých čias sa jej jednoduché, no mocné posolstvo nádeje, inšpirácie a pravého úspechu rozšírilo po celom svete. Dodnes bola vydaná v 46 jazykoch vo vyše 40 krajinách. Tento medzinárodný bestseller zrozumiteľne a s ľahkosťou odpovedá na najvážnejšie otázky života a tiež ponúka praktické rady, ktoré pomáhajú získať prosperitu, vitálnosť, šťastie a vnútorný pokoj.