Impérium : (Being Elizabeth) - Bradford, Barbara Taylor: 1933- (Slovenský spisovateľ, 2009)
Tretia časť ságy o rodine Deravenelovcov z pera bestsellerovej autorky. Elizabeth Deravenelová má iba dvadsaťpäť rokov a už riadi rodinné obchodné impérium. Musí čeliť závisti a intrigám ľudí, ktorí túžia po jej páde, a robiť rozhodnutia, čo môžu mať fatálne následky.