100 receptov na posilnenie imunity: 100 návodov, ako si zlepšiť imunitný systém : (The Top 100 Immunity Boosters) - Haigh, Charlotte (Slovart, 2012)
Silný imunitný systém človeka je základom zdravia. Táto jedinečná kniha vás oboznámi s najdôležitejšími potravinami, ktoré imunitný systém podporujú, a tým chránia zdravie. Každú z potravín kniha stručne charakterizuje, vyzdvihuje jej prínos a odhaľuje neoceniteľné výživové hodnoty, ako aj niektoré neznáme, ale fascinujúce skutočnosti. Ako bonus k charakteristike každej z týchto potravín kniha ponúka jednoduchý, chutný recept. Dnes si na ňom pochutíte a v budúcnosti oceníte jeho prínos k vášmu zdraviu!