Riekanky, hádanky, vyčítanky - kolektív autorov (Perfekt, 2010)
Aj vás sa už stalo, že ste chceli svoje dieťa doučiť básničku, ktorú si nezapamätalo zo škôlky, ale ani vy ste si nevedeli spomenúť na jej slová? Pôvabne a roztomilo ilustrovaná knižka Riekanky, hádanky, vyčítanky vám v tomto výborne poradí. Je určená deťom predškolského i mladšieho školského veku, ich rodičom a učiteľom, ktorí v nej nájdu bohatý rezervoár textov na zdokonaľovanie rečových zručností svojich ratolestí. V knižke nájdete: RIEKANKY, ktoré sa určite stanú obľúbenou súčasťou repertoára malého recitátora, HÁDANKY na bystrenie umu malých zvedavcov, JAZYKOLAMY na precvičovanie nemotorných jazýčkov a VYČÍTANKY na zaujímavé obohatenie detských hier.