Záhada labyrintu bohov : (Die drei???- Labyrinth der götter) - Marx, André: 1973-; Vollenbruch, Astrid (Traja pátrači, 2008)
Slávny režisér Eduard Truman natočil kedysi film, okolo ktorého bol od samého začiatku veľký rozruch. Išlo o sci-fi príbeh zo stretnutia dvoch vesmírne vzdialených kultúr, o stretnutí pozemšťanov a obyvateľov neznámej planéty.