Denník kocúra Atramenta 5: Moja lenivá čarodejnica v cirkusovom šapitó : (Rumblewick's Diary. My unwilling witch flies high) - Hiawyn, Oram: 1946- (Denník kocúra Atramenta, 2009)
Najnovšie si čarodejnica Haga Aga zmyslela, že bude cirkusovou artistkou lietajúcou na hrazde. Kocúr Atrament jej vravel, nech si lieta, ale na metle. Myslíš, že počúvla svojho verného pomocníka? Nieee, načo! Pomoc!