Denník kocúra Atramenta 5: Moja lenivá čarodejnica v cirkusovom šapitó (Rumblewick's Diary. My unwilling witch flies high) - Hiawyn, Oram: 1946-; Patkolová, Gabriela; Warburton, Sarah; Šeršeňová, Zuzana: 1969- (Bratislava Slovart, 2009)
Najnovšie si čarodejnica Haga Aga zmyslela, že bude cirkusovou artistkou lietajúcou na hrazde. Kocúr Atrament jej vravel, nech si lieta, ale na metle. Myslíš, že počúvla svojho verného pomocníka? Nieee, načo! Pomoc!
Pre čitateľov od 10 rokov.
Keywords: príbehy autorské; dievčenské príbehy; čarodejnícke príbehy; fantazijné príbehy; cirkusové prostredie; humoristické príbehy; próza; juhoafricko-anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 10 rokov; Hiawyn, Oram (juhoafrická spisovateľka detskej literatúry. Žije v Londýne. * 28.09.1946 Johannesburg, JAR -)