Severoamerickí Indiáni: Spoznajte bohatú kultúru pôvodných obyvateľov Severnej Ameriky - od obyvateľov puebiel na Juhozápade až po inuitských lovcov na mrazivom severe : (Eyewitness Guides - North American Indian) - Murdoch, David (Vidieť-poznať-vedieť, 2002)
Viete, čo je to powwow? Zaujíma vás, kde žili kmene pôvodných Američanov? Chcete sa oboznámiť s ich kultúrou a dozvedieť sa, čo znamenajú jednotlivé ozdoby na povestných čelenkách náčelníkov? Viete, že jedine Mohavkovia sú schopní chodiť po "vysokej oceli"? To všetko aj mnoho ďalších málo známych zaujímavostí Vám prezradí táto kniha.