Klub čarodejníc 1: Čary sa začínajú! : (Kicherhexen-Club, Volume 1: 1, 2, 3, es beginnt die Hexerei!) - Brezina, Thomas: 1963- (Chalanom stále vstup zakázaný!, 2011)
Chalanom stále vstup zakázaný! Dievčenský klub to nemá jednoduché! Jeho tri členky neberie nikto vážne. A malí drzí bratia už vôbec nie. Lenže potom dostanú Emily a jej najlepšie kamarátky Cosima a Pim zvláštnu úlohu. Majú sa postarať o čudesné zvieratá starého pána Lisandera. Tri dievčatá sa z ničoho nič premenia na čarodejnice - a z otravných bratov sú odrazu chrobáky hnojivaly. Raz, dva, tri... čary sa začínajú. A ty si pri tom! Pravidlá Dievčenského čarodejníckeho klubu: Zabávať sa. Veľa sa smiať. Občas urobiť chalanom zo života peklo!