Deň, keď som vyrástla : (Le Jour oú jĺai grandi) - Jacquet, Sarah: 1977- (Ty + Ja = láska, 2008)
Štrnásťročná Salomé zbožňuje počítače, akčné filmy, hry po sieti a box, ktorému sa venuje už dva roky. Nemá nijaké kamarátky a všetok voľný čas trávi so svojimi dvoma najlepšími priateľmi Alexom a Emanom v internetovej kaviarni. Jedného dňa sa však do ich nerozlučného trojlístka votrie Manon, najprotivnejšie - a najkrajšie - dievča na svete...